Концерт на Faithless

ККЗС го најавува концертот на Faithless во Арена Белград.

Концертот ќе се одржи на 22.03.2011 година со почеток во 21 часот.

Во продажба се пуштени 2 типа на карти и тоа:

  • фан-пит, трибина - 1600 денари ( црвена зона )
  • партер - 1250 денари ( зелена зона )