Ф1 трка во Монте Карло

formula 1 vo monte carlo1 ден 21.05: МАКЕДОНИЈА
Состанок на групата во 12,ооч. Поаѓаме кон Монако. Ноќно возење.

2 ден 22.05: ЛИДО ДИ ЈЕСОЛО
Пристигнуваме во Палманова претпладне. Посета на гигантски шопинг центар по што поаѓаме кон Лидо ди Јесоло. Сместување во хотел. Попладнето факуптативна посета на Венеција. Ноќевање.

3 ден 23.05: ЛИДО ДИ ЈЕСОЛО - КАН - МОНАКО
Доручек. По доручекот поаѓаме кон Кан. Индивидуален разглед на филмскиот Кан по што поаѓаме кон хотел. Сместување во хотел. Ноќевање.

4 ден 24.05: МОНАКО
Доручек. По доручекот поаѓаме кон Ница. Разглед на градот: Стариот град, Променадата, калето... слободно попладне до 17,ооч кога поаѓаме со воз во Монте Карло. Разглед на местото: црквата Св. Никола каде е венчана Грејс Кели, дворецот на принц Алберт, познатото „казино ди Монте Карло". Враќање во Ница со воз околу 23,ооч. Поаѓаме кон хотел. Ноќевање.

5 ден: 25.05 МОНАКО - МАКЕДОНИЈА
Доручек. По доручекот поаѓаме кон Монте Карло каде ја гледаме финалната трка за Големата награда на Монте Карло. По завршувањето на трката поаѓаме кон Македонија. Ноќно возење

6 ден: 26.05 МАКЕДОНИЈА
Пристигнуваме после пладне.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА 14.990 денари

 Во цената на аранжманот е пресметано:

  • Пат на наведената релација со автобус/минибус
  • 2н/п во околината на Монако и 1н/п во Лидо ди Јесоло
  • Посета на Кан, Ница, Монако и Монте Карло
  • Организација и реализација на патувањето

Во цената на аранжманот не е пресметано:

  • Патничко осигурување - 250,оо ден
  • Брод за трансфер до Венеција - 15€
  • Влезница за финална трка - 70 до 90€
  • Карта за воз - околу 15€
  • Се она што не е предвидено со програмата

Напомена: За реализација на програмата потребно 45/25 особи. Сместувањето е во хотели со 2** и 3*** во 1/2 и 1/3 соби. Пријавување најкасно до 09.05.2014 г. Ноќевањата ќе бидат на Азуренниот брег најмногу до 100 км од Монако. Влезниците за трката може да се извадат и индивидуално.

За повеќе информации јавете се на 047 553 666 или пишете на info@taglobus.mk