Македонија - Босна и Херцеговина

Купи Карти За Се го најавува натпреварот на машката ракометна репрезентација за квалификации за пласман на Европското ракометно првенство 2012, Србија помеѓу

МАКЕДОНИЈА - БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Заради големиот интерес за карти во сабота 11.06.2011 карти ќе има на сите продажни места на Купи Карти За Се.

Во недела карти ќе има само во билетарата Борис Трајковски. Билетарата отвара од 10:00.

 

Во Недела 12.06.2011 година во Спортскиот центар Борис Трајковски.

Картите се пуштени во продажба во следните продажни места.

Карта можете да набавите и преку нашиот онлјан систем за продажба на карти. Сите оние кои ќе си купат карта онлјан ваучерот можат да го разменат на билетарата во СЦ Борис Трајковски.