ЕУРОБАСКЕТ 2015 - Загреб

eurobasket 2015ЕУРОБАСКЕТ 2015

ПРОРАМА НА ПАТУВАЊЕТО

1. ден 04.09 СКОПЈЕ - ЗАГРЕБ
Поаѓање во 22:00 часот од Скопје. Патување кон Загреб со попатни паузи и царински формалности.

2. ден 05.09 ЗАГРЕБ
Пристигнување во Загреб околу пладне. Сместување во хотел и одмор. Во 17.00 трансфер до Загреб Арена каде ќе се одржи првиот натпревар Македонија – Грција, со почеток во 18.00. По завршување на натпреварот враќање во хотел. Ноќевање.

3. ден 06.09 ЗАГРЕБ
Појадок. Слободно претпладне. Во 14.00 поаѓање за Загреб Арена на вториот натпревар Македонија - Естонија, со почеток во 15.00 часот. По завршување на натпреварот враќање во хотел. Ноќевање.

4. ден 07.09 ЗАГРЕБ – ПЛИТВИЧКИ ЕЗЕРА
Појадок. Слободно претпладне за индивидуални активности, или организирана прошетка до Плитвички езера.Во попладневните часови враќање во хотел. Слободно време. Ноќевање.

5. ден 08.09 ЗАГРЕБ
Појадок. Слободно претпладне и попладне. Во 20:00 поаѓање за Загреб Арена на третиот натпревар Македонија – Хрватска со почеток во 21:00 часот. По завршување на натпреварот враќање во хотел. Ноќевање.

6. ден 09.09 ЗАГРЕБ
Појадок. Слободно претпладне. Во 17.00 поаѓање за Загреб Арена на четвртиот натпревар Македонија - Грузија, со почеток во 18.00 часот. По завршување на натпреварот враќање во хотел. Ноќевање.

7. ден 10.09 ЗАГРЕБ
Појадок. Напуштање на хотелот. Слободно претпладне. Во 14:00 поаѓање за Загреб Арена на петтиот натпревар Словенија - Македонија, со почеток во 15.00 часот. По завршување на натпреварот поаѓање за Македонија.

8. ден 11.09 ЗАГРЕБ - СКОПЈЕ
Ноќно возење. Пристигнување во Скопје во раните утрински часови.

ЦЕНАТА НА АРАНЖМАНОТ ИЗНЕСУВА 14 900 МКД

Услови под кои важи аранжманот

Аранжманот вклучува:

 • Превоз со високотуристички автобус на наведената релација;
 • 5 ноќевања со појадок во двокреветна соба (хотел 3*«)
 • Локални трансфери од хотел до Арена Загреб;
 • Посета на Плитвички езера
 • Туристички такси.

Аранжманот не вклучува:

 • Патничко осигурување  300 ден.
 • Влезници за натпреварите;
 • Влезница за Плитвички езера 15 еур.
 • Доплата за еднокреветна соба – 3.900,00 денари

Пакет влезници за 5 натпревари:

 • Прва категорија 10.300,00 денари
 • Втора категорија 6.200,00 денари
 • Трета категорија 4.150,00 денари
 • Четврта категорија 3.100,00 денари

Напомена!!!
задолжително испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com. За повеќе информации јавете се 02 55 14 300 / 078 248 568

Билетите се достапни исклучиво во продажните места на ККЗС кои поседуваат туристичка лиценца
(Скопје: Пола Југотон - ГТЦ  кат, ТА Савана Скопје - Продажно место City Mall, ТА Савана Скопје - Продажно место Центар, Atlantis Скопје, Прилеп: Atlantis, Битола: Globus Travel Servis, Atlantis, Охрид: Туристичка Агенција „Вис Пој", Atlantis, Куманово: Joco Turs T. A., Струмица: Atlantis Струмица, Штип: Eurotours, Тетово: Патник - Вокер, Гевгелија: Дори Травел)