Enrique Iglesias | Sex & Love

enrique iglesiasEnrique Iglesias ја додаде Софија по вторпат во агендата на својата Sex & Love world tour.
Потади големата заинтересираност и вртоглаво брзо распродадениот прв концерт, Enrique закажа и втор на 14 мај (сабота), во Арена Армеец, Софија, Бугарија. Концертот ќе започне во 20:00 часот.

Пакет аранжмани (влезница + превоз) во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

PL1 – 6.900
PL2 – 5.950
PL3 – 5.600
PL4 – 5.300
PL4 – 5.300 (стоење)
PL5 – распродадено
PL6 – 4.650
PL7 – 4.350

Програма на патувањето:

*Состанок на групата на 14.05.2016 на паркингот Дрводекор.
*Времето на тргнување и состанокот на групата ќе бидат наскоро објавени
*Пристигување во Софија
*Слободно време за индивидуални активности.
*Почеток на концертот во 20.00ч.
*По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон Скопје

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Софија - Скопје
*влезница за концертот
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
*меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall); Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, Виктори Травел; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел;enrique iglesias mapa