Елитни Одреди

Клуб Колосеум ви најавува, 18 Ноември, уште едно петочно HIP HOP доживување! Перформанс во живо на:

elitni odredi hip hop koncert

 

Елитни Одреди


2 часовен ултимативен настап кој ќе го зоврие вашиот омилен подиум!


Влезници во предпродажба на сите продажни места на ККЗС, по цена од 250 денари.


Happy Days!!!


14 - 16 Ноември (понеделник - среда) - Промотивни влезници во ограничен број по цена од 200 денари!