Elevation 2012

Elevation ја запознава балканската публика со најпознатите светски трендови и ја запознава публиката со своите омилени бендови и артисти.

23-24 Јуни, воениот аеродром во с. Доброславци, Софија, Бугарија.


На главната сцена ќе настапуваат:

festival in sofija 

 

Промотивна цена на билетите до 9ти Јуни:
2 Days festival ticket - 2 400 денари.

Од 10ти Јуни цената на билетите ќе изнесува:
2 Days festival ticket - 3 400 денари.

Организиран превоз, влезница и ноќевање во хотел Родина изнесува 5 250 денари (цената на аранжманот важи до промената на цената на картата).