Electrum Night

electrum
Конечно Electrum Events по втори пат ви најавува Electrum Night. Гевгелија дефенитивно и оваа година ќе се тресе во звукот на електронската музика.... На 24.07.2016 година во Piazza Cafe Bar ќе се спојат силите на 5 диџеи од територијата на цела Македонија и за миг ќе ве натераат да се замислите дека сте дел од некоја светска журка. Затоа не дозволувајте да ви раскажуваат, бидете од оние кои ке раскажуват.
Don't forget Electrum Blue Tequila


Warm up: 
ani5 20:00 - 21:00
inomatik 21:00 - 22:00

Headline:
Wel  22:00 - 22:20
Cyrillic 22:20 - 00:00

Closer: 
Fitty Flow 00:00 - the endБилети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 60 денари.