Electrum Festival

electrum festival
Гевглија освен по тоа што е познат како градот на топлината, како по температурата така и по луѓето, најјужниот град во републиката и како македонскиот Лас Вегас, од оваа година на неговата мапа по препознатливост ќе се приклучи и Electrum Festival кој е најавуван веќе долго време. Познати македонски имиња како, Александар Галоски кој што може да се пофали со продукција поддржана од познатите светски диџеи како Armin van Buuren, Markus Schulz, Paul Van Dyk, Sunnery James & Ryan Marciano, Above & Beyond и многу други... е само еден од најавуваните ѕвезди кои ке блеснат на Гевгелиската сцена.  Како поддршка на сцената ќе се појави и познатиот Fitty Flow и локалниот Dj Mystic.
Не дозволувајте да ја пропуштете најдобрата журка во околината на југоисточна македонија на 05.07.2015 година, во Piazza Café Bar,  и бидете дел од првото издание на Electrum Festival.
Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 60 денари.