Electrum

electrumПо трет пат ќе имате можност да бидете дел од оваа урбана луда журка, наречена Electrum Festival.
На третото издание на Electrum ќе имате можност да ги видите
Fitty Flow

Galovski
Wel

11 декември, недела
Piazza Caffe Bar, Гевгелија
почеток 20 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 60 денари.