Electric Universe

Журкаџики и журкаџии!!!

SUN Production и Urban Club MK ја најавуваат новата сезона со ветување дека истата ќе биде најдобра досега!!! 

За отворањето да биде како што доликува имаме навистина специјален гостин, проверен избор на артист кој гарантира неповторлива журка... 

Во сабота на 20 октомври во Скопје со настап во живот ќе го чуеме и видиме еден од пионерите на психоделичниот звук, берлинскиот дј и продуцент и транс легенда

ELECTRIC UNIVERSE

Домашна поддршка SUN Production дјите 

DARE

SOUNDKILLAH 

Сабота 20 октомври 2018

С.Ц. БОРИС ТРАЈКОВСКИ, мала сала

Старт: 23:00

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 400 денари.