Electric Universe

electric universe

Овој ноември во Скопје гостува еден од пионерите на психоделичниот транс, човекот кој скоро три децении е на самиот врв на светската транс сцена, берлинскиот дј и продуцент

ELECTRIC UNIVERSE - Dacru Records - Germany
www.facebook.com/electricuniverseofficial
www.electricuniverse.eu

Домашна поддршка SUN Production Djs:
DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID

Датум: Сабота 26 ноември
Старт: 23:00
Локација: ВИП АРЕНА (МАЛА САЛА) - Спортски центар БОРИС ТРАЈКОВСКИ

Влезници во претпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Претпродажбата започнува во четврток 27 октомври со почетна цена од 350 денари за првите 500 билети, а потоа влезниците ќе чинат 400 денари.