Electric Universe

Во овие чудни времиња-невремиња за нас претставува огромен предизвик да се решиме да организираме настан кој ќе обедини беспрекорна органзиација, гостување на светски познат дј, а во исто време сето тоа да биде во согласност со новите правила и протоколи.
Но нашиот ентузијазам не само што не се намалил, туку е поголем од било кога да истраеме во нашата мисија и да не се откажеме!!!
Драги наши пријатели и поддржувачи Ви го најавуваме гостувањето на еден од најголемите пријатели на Sun Production и македонската транс сцена, пионерот и едно од најголемите имиња на светската психоделична транс сцена, Берлинскиот дј и продуцент
ELECTRIC UNIVERSE
Домашна поддршка:
DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID
REBLOCK
Сабота 20 ноември 2021
А1 Арена (Мала Сала) Скопје
Старт: 22:00 часот
Влезниците во претпродажба ќе бидат пуштени наскоро за што навремено ќе Ве информираме по цена од 600 денари и во ограничен број, бидејќи според правилата за организирање на настани може да биде исполнет само 50% од капацитетот на локацијата.
*Настанот ќе биде реализиран со почитување на протоколите за организирање на настани пропишани од Владата и Министерството за здравство.