EL CHAPULIN solo

Taksirat Festival presents и по стоти и по прв пат и засекогаш!

Он не ги пишува само своите песни. Toj едноставно ги живее.
Не го пишува својот живот. Toj тоа го пее.
Ману не спие. Сонува.

El Chapulin solo ( @ManuChao acoustic) се: Ману Чао – глас и гитара, Лучано Фалико – гитара и Мауро Манчебо – бонго.

Ова трио сака да ги сподели во интимна атмосфера и акустична варијанта нивните нови и постари песни: Seeds of Freedom, La Vida Tombola, Sibérie, Mala Vida…

24.10.2019 | МКЦ Скопје | 21:00

Билети во предпродажба преку продажна мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 600 денари.