ЕЕГ-Електроенцефалограм

Театар Квартет во соработка со МНТ ви ја најавуваат претставата „ЕЕГ-Електроенцефалограм“ Електронски запис на мозокот на еден актер со Ѓорѓи Јолевски.

Драматизација и режија: Ѓорѓи Јолевски

Игра: Ѓорѓи Јолевски

Почеток на претставата: 17 Ноември (четврток) во 18 часот

Локација: МНТ

Времетраење на претставата: 1 час и 15 минути

Цена на карта; 250 денари.

Карти можете да набавите на сите продажни места на ККЗС.

EEG