EDX

25-ти јули, Дискотека Парк, премиерен настап на еден од најпосветените и најпочитуваните карактери во електронската музика, швајцарско-италијанскиот DJ, продуцент и основач на интернационално реномираната Sirup Music, резидент DJ во Space Ibiza и Wynn Las Vegas.

Дами и господа, Maurizio aka EDX!

Сега и за сите генерации - присуство задолжително!