Eat Static

Skopje Dance Festival ви претставува...

eatstaic

NEW YEAR`s EVE
31.12 | Сала Работникчки (градски парк)
почеток 22:00

Eat Static | live (UK)

Middle Mode | Digital Om Productions (Serbia)

DJ Djantrix | Digital Om Productions

Imaginary Sight | Glowing Flame Records Official

Albiorix | Psy Freq/ Kanal 103

UV Deco & 3D objects by Afadrenaline Deco

Професионално осветлување и озвучување • LCD Screen Бина • Видео бимови и проекции • Инсталација на 3Д објекти и флуро декорација • Жонглери

Карти во претпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, од понеделник 21.12 по цена од 400 денари. Од 29.12, цената на билетите ќе изнесува 500 денари, а на врата истата ќе биде 700 денари.