Џенан Лончаревиќ во клуб Colosseum

Џенан Лончаревиќ

Клуб Colosseum за сабота 22-ри Октомви со особено задоволство ви ја најавувановата балканска ѕвезда

ЏЕНАН ЛОНЧАРЕВИЌ

Промоција на новиот албум "НИКОМЕ НИ РЕЧ" како и многу хитови кои сакате да ги чуете.

Од понеделник до четврток HAPPY DAYS на Купи Карти За Се. Првите 500 карти се по цена од 200 денари. 

Регуларна цена на карта е 250 денари.

Сабота 22-ри Октомври Џенан Лончаревиќ во Club Colosseum.

Влез од 23:30 часот.

Карти можете да набавите на сите продажни места на ККЗС.

Побрзајте, карти во ограничен број.