Duran Duran

Дуран Дуран

 Легендарните DURAN DURAN, во склоп на големата светска турнеја за прв пат доаѓаат во Скопје, на 7 ми јули на Скопско Кале- Open Air!

 

Цените на влезниците се

  • 1.000 денари за регуларна карта
  • 1.500 денари за Фан Пит кој ќе биде со капацитет од 1500 места!