Дуо Австрија

Дуо Австрија

Тимна Брауер, вокал, гитара, тапани, Австрија/Израел

Елиас Меири, пијано, мелодика, тапани, Израел

31.07.2019, Предворје на црквата Св. Софија, 21:00

Билети по цена од 500 денари.