DREAM THEATER

DREAM THEATER во рамките на својата светска турнеја "A View From The Top Of

The World" ќе настапат во Софија на 30 мај 2022. Специјален гост на настанот ќе

биде DEVIN TOWNSEND, а местото на настанот е салата НДК (Народен Дворец на

Културата) во Центарот на Софија.

За тој настан организираме:

- ПАКЕТ АРАНЖМАН – АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ(+)ВЛЕЗНИЦА

со програма:

ПОАЃАЊЕ од Скопје на 30.05.2022 наутро околу 8 часот. (Точното време и место ќе

бидат договорени накнадно). ... Возење преку граничниот премин кон Бугарија со

повремени паузи по мотелите.

ПРИСТИГНУВАЊЕ во Софија околу 14 часот и паркирање непосредно пред Салата

НДК. Слободно време за индивидуални прошетки низ Софија.

Вечерта, следење на концертот и по неговото завршување, собирање во автобусот и

враќање кон Македонија со ноќно возење.

ПРИСТИНУВАЊЕ во Скопје на 31.05 рано наутро.

 

ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ

ПАКЕТ.А - ПРЕВОЗ(+)БИЛЕТ(балкон) = 4100 ден

ПАКЕТ.Б - ПРЕВОЗ(+)БИЛЕТ(партер.2) = 4600 ден

ПРОМОТИВНИТЕ ЦЕНИ ВАЖАТ ДО 30.04.2022

ВО ЦЕНАТА Е ВКЛУЧЕНО:

... Автобуски превоз со лиценциран туристички автобус на наведената релација

Скопје-Софија-Скопје

... Билет по избор

... Организација на патувањето со 24 часовна придружба од страна на лиценциран

водич-придружник.

ЗАБЕЛЕШКА.1: За реализација на овој аранжман потребен е минимум од 15 патници.

ЗАБЕЛЕШКА.2: За овој аранжман е потребно пасош со важност од најмалку 6 месеци

после терминот. За други документи поврзани со Ковид-19, беспредметно е во

моментов да се наведува, со надеж дека се` што ќе биде потребно, ќе биде лесно да се

извади, или дека нема да биде потребно ништо.