Dream Live Festival

dream live festival

Ви го најавуваме првиот DREAM LIVE FESTIVAL во Битола. Заборавете на проблемите и бидете дел од овој настан. За одличната забава ќе се погрижат:

DINO MFU (Official)
http://www.youtube.com/watch?v=_KIXyHpHwJ4

Gabriel Russel (Slick Beats)
http://www.youtube.com/watch?v=MrFtcc7AgQU

Nick Kapa
http://www.youtube.com/watch?v=vWRo9fOmXFY

Aleksandar Galoski
http://www.youtube.com/watch?v=h7-ng9VrltM

Ricardo Hernandez
http://www.youtube.com/watch?v=gn09-2rxGJ0


1 Ноември
Спортска сала Младост, Битола
влез: 19:30
старт: 20:30

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 200 денари.