До Зора Фест

Ни претставува особена чест да Ве поканиме по седми пат да ни се придружите на уште едно магично патување низ звуците на електронскaта музика. По минатогодишното издание на ДО- ЗОРА ФЕСТИВАЛ кое помина беспрекорно сега Ве повикуваме повторно да се дружиме и играме, и тоа на 36 часа исполнети со квалитетна електронска музика од домашни и странски артисти. Но ние не би биле ДО-ЗОРА, ако немаме скриено изненадување во ракавот, а главното изненадување за оваа година покрај многуте други е предвидената дневна журка покрај базент со капење  . Затоа опрема за капење во ранец и сите во Делчево од 10-ти до 12-ти август.

P.L.U.R.E   SEE YOU ON THE DANCE FLOOR.

Билетите се пуштени во продажба, по следниве цени и тоа :

Дводневен билет  до 31.07.2018 година - 400 денари

Дводневен билет  од 01.08.2018 до 10.08.2018 година - 500 денари

Еднодневен билет - 300 денари
 
 
На врата : еднодневен билет 400 денари 

 ( Во билетот е вклучен и влез за дневната журка базен )