Дочек на 2020 w/Ring Road

Распродаден - ресторански дел.

 

Дочек на Нова Година... Заокружуваме на 2020 со Ring Road :) !
Клупски дел - 1200 ден. со вклучени 3 пијалоци (во вредност до150 ден-секоја:) + грицки.
Ресторански дел 1800 ден. - целосно мени со храна (од салати - до десерти).
ЗА УПЛАТИ ДО 21.12.2019, КЛУПСКИ ДЕЛ 1000, РЕСТОРАНСКИ 1500 ден.
Резервации само со уплата во ресторанот.
БРОЈОТ НА КАРТИ Е ОГРАНИЧЕН!
Инфо: 070 248 070