ДОБРОДОЈДОВТЕ НА ТЕРАПИЈА

 

Добродојдовте на терапија" - лудо стенд ап шоу на Mаца

Старинг: Dраган Mаринковиќ-Mаца

Шоу со величенствениот босански хумор од прва, трета и од рикверц!

Легендата Mаца ќе ве замачка во солзи од смеење, со болки во стомакот и препоните што нема да можете да си одите од салата!

Забава која ќе ве извади од реалноста и ќе ве однесе во фантастичниот свет на стариот добар балкански хумор на кој израснале генерации!

Маца е маестрален, тој е позитивен лудак кој не застанува, тој е хумористичен булдожер кој ги урива сите бариери, кој ги смее нагонски и природно своите обожаватели. Кој го гледал маца му се враќа на маца.

 

Кој не го пробал, незнае што пропушта.

 

Дом на арм 20 часот 16 ноември-ден петак, дан за насмејани метак.

Карта:симболична, само 350 ден.до 15 ноември, потоа 400 ден.