Ѓорѓе Балашевиќ

koncert na srpskiot romansier

Време е за нешто убаво!!!

Во склоп на својата нова турнеја "Осмех се вратио у град", Ѓорѓе Балашевиќ (човекот за кого не се потребни било какви епитети), доаѓа во Скопје на 19 - ти Април и тоа во совршено акустичната арена Борис Трајковски!!!

Билети во предпродажба во музичката продавница Пола Југотон, ГТЦ 1 кат и онлајн преку Купи Карти За Се, по цена од 700, 800 и 900 денари.

 

mapa na koncertot