Disney on ice

spektakl na mraz

 

 

 

 

Sofia Music Enterprises со гордост ви го најавува најголемиот спектакл на мраз...
Disney on ice, го сочинуваат повеќе од 50 дизниеви јунаци во фасцинантна компилација од омилените празници и прослави од целиот свет. Придружете му се на Мики Маус и неговите пријатели во раскошна серија од забавни изненадувања, виртуозно лизгање на мраз, прекрасна музика, пиротехника и костими, кои го исполнуваат со неверојатна енергија секој момент од фестивалот.

Цените на билетите изнесуваат:

PL 1 - VIP (FLOOR SEATS)  3 150 денари

PL 2 - PREMIUM  2 850 денари

PL3   2 550 денари

PL4    2 200 денари

PL5    1 900 денари

PL6    1 600 денари