Д Фестивал

 

Задржувајќи го набавениот билет, го поддржувате фестивалот и музичката индустрија и за возврат, добивате можност да присуствувате на двете Д Фестивал изданија – во 2020 и во 2021!

 

Доколку не сте во можност да присуствувате на овогодинашното издание, билетот може да го задржите за 2021 година, а на располагање ќе бидат понудени и различни решенија за поврат на средствата. Скоро сите досега најавени изведувачи се потврдени на едно од двете изданија, а детални информации околу целосната програма ќе бидат објавени на почеток на месец јули. 

  • 3 дневен билет ( без камп )  - 800 денари
  • 3 дневен билет ( со кампување ) - 850 денари
  • Еднодневен билет 21.08.2020 - 450 денари
  • Еднодневен билет 22.08.2020 - 450 денари
  • Еднодневен билет 23.08.2020 - 450 денари

 

COMING SOON > НОВ WEBSITE СО СИТЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА Д ФЕСТИВАЛ 2020

 

PACK YOUR TENTS & СЕ ГЛЕДАМЕ ВО АВГУСТ! FEEL D LOVE