Depeche Mode

depeche modeНајдобрите од Basildon, Depeche Mode, остануваат најпрепознатливи по својот уникатен музички и сценски настап. Формирани во 1980тата година, заразните стихови и ритмови, во комбинација со електро поп музики и  серијата неверојатни албуми, се покажуваат како клучен успех за нивната долгогодишна кариера. Сега, после неколку години пауза се враќаат по енергични од било кога, спремни да го обиколат светот со својата Global Spirit tour. На листата на градови, кои ќе ги посетат се запиша и Атина. Концертот ќе се одржи на 17 мај 2017, во TerraVibe парк.


Пакет аранжмани (влезница + превоз) во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

Партер 1 - 7900 денари
Партер 2 - 7100 денари
Фан Пит - 9600 денари

Програмата на патувањето ќе биде објавена наскоро!

Аранжманот опфаќа:
*автобуски превоз Скопје - Атина - Скопје
*влезница за концертот
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:
* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници
ВАЖНО!!!
При купување на пакет арнжманот задолжително испратете ги вашите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com
Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;
Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!