DEPECHE MODE

koncert

Депеш Мод - групата што му даде нов поттик на музичкиот звук, следното лето ја започнува музичката турнеја во Европа. Тоа е несомнено врвот на музичките настани за 2013-та година.

Дејв Гахан, Мартин Гор и Енди Флечер ќе одржат 34 спектакуларни шоуа, во 25 европски земји пред да ја продолжат турнејата во Северна Америка.

Турнејата на Депеш Мод во 2013-та, ќе биде првото појавување во живо по исклучителната турнеја, Tour Of The Universe, одржана во 2009/2010 година, за време на која тие го направија својот 142-ри концерт и го скршија рекордот со повеќе од 2,5 милиони продадени билети.

Пролетта во 2013-та година тие ќе го издадат својот 13-ти по ред студиски албум кој е продолжување на приказната од хипнотичкиот Sounds Of the Universe од 2009-та година.

Цените на билетите изнесуваат 2000, 2650, 3250, 3900, 4200 и 4500 денари, во зависност од местото на стоење, истите можете да ги купите онлајн преку Купи Карти За Се.
Организираниот превоз изнесува 1550 денари.

Најново од Купи Карти За Се!!!
Исконтактирајте не на нашата email адреса contact@kupikartizase.com и ние ќе ви ги испратиме билетите на вашата домашна адреса. Доставата на билетите низ територијата на Македонија е бесплатна!


stadion georgi asparuhov