Ден на љубов и вино

den na ljubov i vinoТрадиционално во февруари, во месецот во кој ги славиме љубовта и виното, романтичните души и љубителите на добрата музика ќе имаат можност да уживаат во големите хитови на

Владо Георгиев и Тони Цетински
Ден на љубов и Вино
18 февруари, Вип Арена Борис Трајковски, со почеток во 21 часот

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.

Партер - 600 денари
Фан Пит - 800 денари
Блок 2, 4, 12, 14 - 900 денари
Блок 5, 6, 10, 11 - 700 денари
Блок 7, 8, 9 - 800 денари
Блок 3 ВИП - 1000 денари
Блок 13 Голд ВИП - 1600 денари
Пакетите Вип висока маса + 4 карти + шише пијалок по избор, можете да ги најдете исклучиво на продажните места на Купи Карти За Се.

 rezervacii visoka masaden na ljubov i vino

 

 

 

 

 

 

 

 

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!