Deborah De Luca

Ни претставува особено задоволство да го најавиме настанот што ќе го одбележи ова лето!!! 

Urban Club MK и SUN Production Ве канат на најдобрата журка ова лето на најексклузивната локација за журка на брегот на Охридското езеро и гостувањето на една од најголемте дј ѕвезди во моментов, италијанската дива...

DEBORAH DE LUCA 

Петок 3 август 2018
Плажа ГРАДИШТЕ 2, Охрид
Старт: 23:00 

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 500 денари во сите продажни места на www.kupikartizase.com

Резервациите висока маса + 4 карти + шише пијалок по цена од 5000 денари можат да се најдат исклучиво на продажните места на ккзс