DEBORAH DE LUCA

deboraSUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува најдобриот настан за првата половина на годинава...

За прв пат во Скопје гостува една од најголемите дј ѕвезди во моментов, единствената и неповторлива

DEBORAH DE LUCA

Домашна поддршка:

NIKIFOR | DARE | DENNY BEGIC | NIXX

Најдобриот RCF Line Array Sound System, најдоброто светло големо ЛАСЕР шоу, лед скринови, специјален денс перформанс и многу повеќе...

Петок 13 мај
ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ
Старт: 23:00

Влезници во претпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се

HAPPY WEEK до 20 април - 400 денари
21 април - 11 мај - 500 денари
12 мај - 13 мај - 600 денари

Можност за резервација на висока маса:
4 ВИП влезници и ваучер за пијалок - 4000 денари!!!
(резервациите се во строго ограничен број)