Deborah de Luca

deborah de luca

Минатата година за првпат во Скопје со свој настап ја видовме една од најголемите дј ѕвезди, единствената и неповторлива DEBORAH DE LUCA. Тој настан ги навести новите трендови на урбаниот и прогресивен ноќен живот во градот убав. И затоа што позитивните импресии од најдобрата журка за изминатата година сеуште не држат, SUN Production на Ваше барање Ве кани на повторна средба со италјанската дива...

DEBORAH DE LUCA

Домашна поддршка:

BOBI - City radio
ICKO
- Antenna 5 radio

Најдобриот Line Array Sound System, најдоброто светло големо ЛАСЕР шоу, лед скринови, специјален денс перформанс и многу повеќе...

Петок 7 април
ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ (мала сала)
Старт: 23:00

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се:

Првите 300 влезници - 400 денари

Следните 500 влезници - 500 денари

Потоа - 600 денари