DEAD CAN DANCE

DEAD CAN DANCE
(A celebration - Life & works 1980-2019 tour)
Сава центар,  Belgrad, 28.06.2019

Еднодневен аранжман со превоз и влезница

ПРОГРАМА

 

Поаѓање од Скопје (паркинг пред хотел ВИП, спроти Скопски саем) во петок, 28.06.2019, во 7 часот наутро.

Возење преку Граничниот премин Табановце  кон Белград со повремени паузи по мотелите.

Пристигнување во Белград во попладневните часиви и паркирање во близина на местото на настанот (Паркинг пред Сава центар)

Слободни 5-6 часа  за индивидуална туристичка прошетка по Белград.

Почеток на концертот во 21 часот.

Собирање на групата по завршувањето на концертот и заминување кон дома по истиот пат.

Пристигнување дома во сабота 29.06.2019 во раните утрински часови.

УЛТРА ПРОМОТИВНА ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ 3900 ден  со влезница од категоријата Галерија 9 -14       
Превоз 2200 денари                                                             

Аранжманот опфаќа:

*автобуски ПРЕВОЗ
*ВЛЕЗНИЦА 
Галерија 9 -14
*организација на патувањето

Аранжманот не опфаќа:

* меѓународното патничко осигурување (може да го уплатите во туристичката агенција од каде што го купувате аранжманот)

  • За реализирање на аранжманот потребен е минимум од 15 патници

*задолжително да испратете ги своите име и презиме, број на пасош и контакт телефон на contact@kupikartizase.com 

ВАЖНО!!!

Пакет аранжманите се продаваат преку продажните места на Купи Карти За Се кои поседуваат лиценца за вршење на туристичка дејност и тоа: Скопје: 1/2 Jуготон, Гтц 1 кат, ТА Савана Центар, ТА Атлантис (Т.Ц. Бисер, Влае, Центар), Art Of travel, Asiba (спроти City Mall), ТА Стаф, Кисела Вода; Прилеп: ТА Атлантис; Битола: ТА Атлантис, Глобус Травел Сервис, Тео Травел ТА; Охрид: ТА Вис Пој, ТА Атлантис; Велес: ТА Мартин Травел; Куманово: ТА Јоцо Турс; Кичево: ТА Атлантис; Струмица: ТА Aтлантис, We Travel; Штип: ТА Атлантис, Еуротурс, We Travel; Струга: Турис Биро Полет; Тетово: ТА Атлантис, Патник-Вокер; Радовиш: ТА Атлантис; Кавадарци: ТА Атлантис; Крива Паланка: ТА Атлантис; Гевгелија: Дори Травел, ТА Атлантис; Кочани: Libero Travel; Приштина: Rave Travel;