DE:SONANZ FESTIVAL #2

de sonanz 2Голем рејв на два подиуми во МКЦ на кој ќе се претстават три екипи кои сите ги препознаваме како носители на музичката сцена и клубскиот живот во Скопје - Drum'n'Bass колективот D2 и нивниот гостин од Атина - Disphonia (Eatbrain / SOM music / Dutty Audio) во денсинг салата (горе), како и PMG и Drop Series DJ-ите кои ќе настапат во холот на МКЦ (доле). Екипата De:sonanz VJ-и е задолжена за визуелната димензија на настанот кој гарантира незаборавно подиумско искуство!

Сабота (05 септември) @ МКЦ - два подиуми
почеток: 23:00

D2 stage (денсинг сала, горе)

DISPHONIA [Athens GR]
(Eatbrain / SOM music / Dutty Audio)

Darko Stepic (D2)
Hypertech (D2)
Teck Tone (Neuritmix)
D.Lite (D2)

VJs: Lazy Kidz Visualz

PMG + Drop Series stage (хол, доле)

Mirko Popov (PMG)
Galatheia (PMG)
Vidinovski (Drop Series)
Alex Acid (Drop Series)

VJ: Marija B. Jones

***

Карти во предпродажба (www.kupikartizase.com):
(24 август - 31 август): 200 ден
(01 септември - 04 септември): 250 ден

Карти на врата: 250 ден пред 01:00, потоа 300 ден