DE:SONANZ FESTIVAL #1

de sonanz 1Отворање на De:sonanz Festival 2015  со најсветлата млада ѕвезда на светската електронска сцена - Objekt, продуцент кој минатата година го издаде RA #1 хитот "Ganzfeld" за Leisure System и DJ кој ја имаше честа со својот настап да го отвори Boiler Room Berlin во 2011.  За оваа пригода, De:sonanz VJ тимот ќе го трансформира целиот Капан Ан во една голема видео инсталацација, додека внимателно одбраната домашна DJ екипа ќе го движи подиумот цела ноќ!

Петок (04 септември) @ Капан Ан (летен отворен простор)
почеток: 23:00


OBJEKT [Berlin DE/UK]
(PAN/Hessle Audio/Leisure System)

Ilina Angel (Kanal 103)
Apostolski (Drop)
Marko Rikaloski (BTKRSH)


+ визуелни инсталации и проекции низ целиот Капан Ан:
Marija B.Jones / Lazy Kidz Visualz

***

Карти во предпродажба (www.kupikartizase.com):
(24 август - 31 август): 200 ден
(01 септември - 04 септември): 250 ден

Карти на врата: 250 ден пред 01:00, потоа 300 ден