Darren Emerson

darren emerson
Зар помисливте дека летото ќе помине без ниту еден позначаен урбан настан?!?!?!
Ни претставува особена чест и задоволство да го најавиме најурбаниот настан во градот убав ова лето:

Во сабота на 20 август во Скопје гостува еден од највлијателите дј-и, човекот кој цели три децении се наоѓа на врвот на светската електронска музичка сцена, поранешниот фронтмен на легендарите UNDERWORLD, сопственик на UNDERWATER RECORDS и DETONE RECORDS, лондонскиот суперстар...

DARREN EMERSON

Домашна поддршка:
NIKIFOR

Клуб ФАБРИКА - градски парк Скопје
Сабота 20 август 2016
старт: 23:30

Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 250 денари преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.