Дарко Рундек

 

Дарко Рундек & Биг бенд ''Здружение на џез музичари''  

Дарко Рундек ги исполнува антологиските ''Ти и јас'', ''Ена'', ''Раце'', ''Шал од свила'' 

и сите други хитови во ново, свинг-џез руво, во придружба на ''Биг Бенд: Здружение на џез музичари''. 

Проектов за прв пат се изведува надвор од границите на Република Хрватска, 

и има највисоки оценки за врвно музичко доживување и од критичарите и од публиката!

Крајно ограничен број на билети, купете на време!
Блок А и Блок Ц  ред 1-19 = 1500 денари
Блок А и Блок Ц  ред 1-26 = 1300 денари
Блок Б ред 1-23                  = 1500 денари
Блок Б ред 24,25,26            = 1300 денари