Танц Фест Биди Свој

dance festТанц фест 2017 - Биди свој!!!
ПИКСЕЛ!
Не пропуштајте!
На 5ти Април спектакуларно отворање на Танц Фест, со почеток во 20 часот.

Со извонредниот перформанс – ПИКСЕЛ на Мурат Мерзуки од Франција (Centre Chorégraphique National de Créteil et du Val-de-Marne / Compagnie Käfig - directed by Mourad Merzouki)

Погледнете ја сцената на Македонскиот народен театар како што не сте ја виделе до сега, исклучителен спој на танц и технологија за прв пат на Балканот само на Танц фест 2017 - Биди свој!!!

Cо поддршка на Министерството за култура , во соработка со Францускиот културен центар и Театроскоп.Avec le soutien de Teatroskop dans le cadre de FranceDanse Orient-Expressphoto by: Camille Courier de Mèré et Benjamin Lebreton

Програма

10 април, 20:00, МНТ
From Zurich with Love” – Универзитет за убави уметности, Цирих, Швајцарија -300 денари-

 

12 април, 20:00, МНТ
КОЖА” – Скопје танцов театар, премиера - 300 денари

 

20 април, 20:00, МНТ
R.E.M. – A dream section”, Пекинг, Кина - 300 денари

 

mnt mapa

Купи Карти За Се забранува било какви превземања на текстови и слики од оваа веб страна.
Сите превземања кои се без дозвола на Купи Карти За Се, ќе се сметаат за нелегални и
ќе бидат предмет на соодветна легална процедура!