Daft Punk Tribute

Daft Punk Tribute се автентичен лајв дџ сет со осветлени кациги и се што се очекува од висок профил на трибјут шоу. Во отсуство на винстинските Дафт Панк, овој официјален трбјут сет е вистинско шоу кое распродава во последните 7 години.

Ве очекуваме на 24ти Април во Станица 26 со почеток од 21:00 часот

Цена на влезница 400мкд