CYA

koncert na cya vo klub koloseumКлуб Колосеум за овој петок, 2ри Декември ви ги најавува единствените CYA!!!

 

Влезници во продажба од Понеделник, 28ми Ноември на сите продажни места на ККЗС, по цена од 150 денари.