Crvena Jabuka

crvena jabukaПопуларната екс ју група Црвена Јабука, ќе одржи концерт во Скопје, на 09 Мај, со почеток во 23 часот, во Expo Center. На концертот како специјални гости ќе настапат момците од легендарната македонска група Куку Леле. Ова целовечерно шоу ќе го води Stand up Show Man од Македонија.

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 250 денари.