Crvena Jabuka Bitola

crvena jabukaПо феноменалниот концерт минатата година, на барање на публиката повторно концерт на легендите на љубовниот стих Crvena Jabuka.
Концертот ќе се одржи на 20 Јуни 2014, на ракометното игралиште во Битола, со почеток од 20:30 часот.
Вратите за влез ќе бидат отворени во 19:00 часот. Карти во предпродажба до 5ти Јуни. 150 денари. Од 6ти Јуни до денот на концертот, билетите ќе изнесуваат 200 денари, а на врата истите ќе чинат 250 денари.
Ве чекаме на старото место, таму каде што љубовта почнува...