Crvena Jabuka

koncertНа 23ти Август во Битола, љубовта ќе победи.
По долги години, ќе може заедно да ги испееме најголемите хитови на легендарните Crvena Jabuka.

Нека биде љубов нека биде Crvena Jabuka.

23 Август, Ракометно игралиште, Битола.
Почеток: 20:30 часот

Присуство задолжително!!!

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се.
Билетите се по цена од :
08.08 - 20.08 - 150 денари
20.08 - 23.08 - 200 денари
на врата: 250 денари