Crvena Jabuka

koncertВашето трпение се исплатеше!!!
На 29 март 2013, во клуб Колосеум, во Скопје конечно ќе се случи долгоочекуваниот концерт на легендарниот сараевски бенд Црвена Јабука.
Дојдете заедно да ги испееме вечните хитови: Bjezi kiso s prozora, Dirlija, Tugo nesreco, Za sve ove godine...

Првите 500 карти се по специјална цена од 200 денари, а потоа цената ќе изнесува 250 денари. На врата, картите ќе чинат 300 денари, а после 01:00 часот 350 денари.

Истите можете да ги купите онлајн преку Купи Карти За Се.