Cosmosis

cosmosis

Едно од најголемите имиња на светската PSY-TRANCE сцена, лондонскиот транс пионер

COSMOSIS со настап во живо!!!


Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
NIXX
DOGGY

Петок 18 септември
Клуб ФАБРИКА - Градски парк Скопје
Старт: 23:00

Специјален УВ декор, RCF line array звук, видео проекции, ласер шоу...


Билети преку продажната мрежа на Купи Карти За се, по цена од 400 мкд.