Cosmosis

cosmosis

Sun prodaction сo особено задоволство да го најавува гостувањето на едно од најголемите имиња на светската PSY-TRANCE сцена...
лондонскиот транс пионер COSMOSIS со настап во живо!!!

Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
NIXX
DOGGY

Петок 18 септември
Клуб ФАБРИКА - Градски парк Скопје
Старт: 23:00

Специјален УВ декор, RCF line array звук, видео проекции, ласер шоу...

Билети во предпродажба преку продажната мрежа на Купи Карти За Се, по цена од 350 денари.