VEGAN NIGHT WITH COOKING WITH BRANKO

 

 

Од приказни во Февруари, издвојуваме ..

Да да, веганската кујна е следна на менито во кујната на Cooking with Branko

Подгответе се за ВОЗБУДЛИВ Петок, преплавен со БОИ, ВКУСОВИ и МИРИСИ кои ќе ви ги разбудат СИТЕ СЕТИЛА! 

8-ми Февруари од 19 часот нека биде резервиран во вашиот календар.

Само 8 слободни места за ова веганско искуство со Cooking with Branko.

Вашето место можете да го резервирате на линкот по симболична цена од 800 мкд. 

Колку авокадо .. толку приказни <3 

See you guys,

Cooking with Branko 

Контакт: 078360753