Soul and tasty experience

Оваа сабота (20.04.2019) ќе се случува нешто доста интересно и вкусно.
@Cooking with Branko заедно со Сара - сертифициран јога учител (@The Yoga Sangha) организираат "Soul and tasty experience"
Овој пат зајдисонцето ќе го испратиме со јога (хата винјаса), ќе вдишуваме нова енергија и ќе ја испратиме онаа не потребната од нашето тело. Ќе начиме неколку техники за дишење кои ќе ни помогнат да го релаксираме телото и смириме умот и на крај сесијата ќе ја завршиме со кратка медитација и насмевка. После јога сесијата нашата дружба продолжува со @Cooking with Branko кој ќе не воведе во светот на милион и еден вкус, во светот на гурманските искуства зачинети со чаша бело вино со поглед на Скопје на зајдисонце.

Вклучете се на фреквенцијата на љубов, позитивна енергија и @Cooking with Branko
Book your tickets на  - www.kupikartizase.com

Место на случување: Улица Славејко Арсов бр. 90 - Населба Водно
Почеток: 16 и 30 часот
Цена: 1300 денари 

Се гледаме во сабота на едно поинакво искуство
Со љубов,
Бранко и Сара